Wat kan ik voor je doen?

Onzekerheid, angsten, pesten of gepest worden, niet weerbaar zijn, verdriet hebben, het zijn allemaal zaken die een kind kunnen belemmeren in zijn of haar ontwikkeling. De KidsKonnektie kan helpen! Klik op de knoppen hieronder om te lezen wat mogelijk is.

trainingen

De KidsKonnektie verzorgt trainingen op diverse gebieden. Lees hieronder verder voor het aanbod!

Rots & Water- training

Rots  & Water richt is een training die zich richt op de ontwikkeling van de sociale competenties en weerbaarheid.

Het is een psycho-fysieke training: door middel van fysieke oefeningen en spel leren de kinderen hun lichaam, emoties, zichzelf en de ander beter kennen en begrijpen. 

De kinderen leren sterk staan in hun eigen kracht en rust, voor zichzelf opkomen en hoe je op een fijne manier samen kunt spelen, werken en leven.

Rots & Water is een bewezen effectieve methodiek die preventief werkt bij pesten en (seksueel) geweld.  


STERKerSTAAN® - training bij faalangst

De STERKerSTAAN® training is een unieke en effectieve training om vanuit de rust en kracht in jezelf, sterk in het leven te staan. Het helpt bij faalangst, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, pesten en leerproblemen.


CHILL de CITO in!

Gaat je kind straks in april ook de CITO-eindtoets maken?  De meeste kinderen vinden dat best spannend.   Sommige kinderen vinden het zó spannend, dat ze er buikpijn of hoofdpijn van krijgen. Of slecht slapen. Of bang zijn dat ze de toets heel slecht zullen maken door een blackout. En het maakt niet uit wat de juf, de meester of jij als ouder zegt, de spanning blijft. Herken je dit bij jouw kind? Dan is de CHILL- training iets voor hem of haar!Leren Leren

Bij deze training leren de kinderen de VOORWAARDEN om tot effectief en makkelijk leren te komen.


In balans naar de brugklas

Met deze training gaat uw kind op alle fronten goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs! Er is aandacht voor Leren Leren, weerbaarheid en sterk staan, omgaan met (faal)angst en sociale competenties.